Kompanija

Ko smo mi


BIOMOVE DOO je izvoznički orijentisana kompanija koja se bavi veleprodajom i težimo da se najkvalitetniji proizvodi Srpskog porekla plasiraju na strano tržište.

U dosadašnjem periodu BIOMOVE DOO je izgradio rejting kompanije koja se pridržava poslovnih kodeksa i kojoj je kvalitet proizvoda i pouzdanost usluge na prvom mestu. Cilj nam je da nas kvalitet poveže.


Istorijat

Kompanija BIOMOVE DOO je osnovana 2015. godine sa idejom da se dugogodišnje iskustvo u međunarodnoj trgovini iskoristi kako bi se pomoglo domaćim proizvođačima da svoju robu plasiraju na zahtevna strana tržišta.

Odluka da se bavi trgovinom voća i povrća doneta je zbog velikog potencijala koje Srbija ima kao jedna od najpogodnijih zemalja za uzgoj povrća ima. Samo Pokrajna Vojvodina ima 1.628.000 Ha obradive površine koja je pogodna za uzgoj žitarica i povrća.


Misija

Misija kompanije je da se proizvodi Srpskog porekla plasiraju na strano tržište.

Vizija

Postati brend koji će biti sinonim za kvalitet u trgovini.


Saradnja


Kompanija BIOMOVE DOO ima saradnju sa firmama iz regiona Bugarske, Hrvatske, Rumunije. Želimo da saradjujemo sa partnerima kojima je kvalitet bitan koliko I nama. Za nas granice ne postoje.

Ukoliko Vas zanima saradnja sa našom kompanijom, kliknite OVDE.


ProizvodiŠargarepa

Šargarepa je dvogodišnja biljka čiji se koren koristi u ishrani, a takođe i njen sok i listovi. Poreklom je iz Avganistana. Obično je narandžaste boje zbog karotena...

Detaljnije


Luk

Crni luk (crveni luk, luk) je dvogodišnja zeljasta biljka iz roda Allium. Uzgaja se kao povrće koje se koristi u ljudskoj ishrani za pripremu raznih...

Detaljnije


Biomasa

Biomasa je biološki materijal izveden iz života, ili nedavno živih organizama. U kontekstu biomase kao izvor za izradu energije, najčešće se...

Detaljnije


Agro Pelet

Energetsko gorivo koje se dobija posebnim tehnološkim postupkom mlevenja, sušenja i presovanja...

Detaljnije